Posted by Maja on 04 júla 2018 /
0 Comment
Plnka
Stupeň obtiažnosti: ľahký
ZOZNAM VŠETKÝCH INGREDIENCIÍ
Ingrediencie | Množstvo | 8-ka | 12-ka | 16-ka | 25-ka | 40-ka |
---|---|---|---|---|---|---|
smotana 33 %-ná | g | 120 | 200 | 260 | 160 | 240 |
múka | g | 60 | 100 | 130 | 80 | 120 |
soľ | g | 6 | 10 | 13 | 8 | 12 |
mlieko | g | 300 | 500 | 650 | 400 | 600 |
maslo | g | 60 | 100 | 130 | 80 | 120 |
biele korenie mleté | g | 6 | 10 | 13 | 8 | 12 |
šunka (strojová) | g | 240 | 400 | 520 | 320 | 480 |
POPIS
Z masla a múky pripravíme svetlú zápražku, ktorú zalejeme mliekom a smotanou. Zahustíme. Hotový krém necháme vychladnúť.
Do vychladnutého krému zamiešame šunku nakrájanú na drobno, osolíme a pridáme biele korenie. Tyčovým mixérom krém vymiešame do hladka.
Hotový krém plníme do slaných kociek alebo do zeleninovej piškóty pomocou vrecka na zdobenie a ozdobnej špičky.
Pridaj komentár